Kaaatje

Leuk dat je komt kijken op mijn blog en meer over mij wil weten. Ik ben Kaaatje, geboren in 1973 als oudste van twee kinderen. Ik woon in het zuiden van Nederland, maar als ik de kans krijg verhuis ik nog een keer naar een woning bij het strand of in Amsterdam.

Mijn partner en ik kennen elkaar al zo’n 25 jaar en de meeste van die jaren waren gevuld met huisdieren. Katten, Honden, Fretjes, Gerbils. Noem het op en we hebben het waarschijnlijk als huisdier gehad.

Verder hou ik van lezen, wandelen (het liefst in de natuur), Sci-fi series kijken, Minecraft spelen en ben ik enorm geinteresseerd in de paganistische levensstijl.

Op Kaaatje schrijf ik over het spelen van Games, het kijken van Films/series en het lezen van boeken (Entertainment), interessante gadgets, websites, lifehacks (Technology) en handige lijstjes, lifehacks, printables (Organiseren) en persoonlijke dingen.

Naast deze blog ben ik ook te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Mijn boekenlijst kan je terugvinden op Goodreads, mijn games op Steam, mijn series en films op Mijn Series en Letterboxd.

Ik wens je heel veel leesplezier!