2018

Terugblik 2018

Een jaar geleden besloot ik mijn toenmalige blog op te heffen. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde een andere weg in slaan. Na een kleine zenuwinzinking en aardig wat soul searching daarna, kwam ik tot de ontdekking dat het opheffen van mijn blog geen goed idee was geweest. In juni begon ik weer met schrijven en nu een jaar later weet ik het zeker. Bloggen is een onderdeel van mij. Het geeft mij focus en rust.

Gelukkig heb ik mijn favoriete onderdeel van mijn vorige blog – de 40plus bloggerslijst – terug kunnen vinden.

De zenuwinzinking zorgde voor het besef dat ik niet happy was in het werk dat ik op dit moment doe. De afgelopen maanden ben ik actief bezig geweest met solliciteren binnen de Universiteit en ik kan nu met veel plezier verkondigen dat ik per 1 maart a.s. aan een andere functie ga beginnen. Ik ga dan werken voor de Dienst Huisvesting en dit keer niet alleen als secretaresse, maar ook als front-office medewerker. Na 14 jaar in diverse faculteiten gewerkt te hebben, ga ik de organisatie nu eens van de andere kant bekijken. Die van de ondersteunende diensten. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten tot het zover is.

Mijn studie verliep voorspoedig, maar vergde wel veel van mijn tijd en mijn energie. Vandaar dat er niet altiijd met enige regelmaat een blogpost online stond.

Al met al is 2018 een moeilijk jaar geweest, maar heb ik wel meer duidelijkheid gekregen en geregeld. Op naar 2019!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.