40+ Bloggers

Er was een periode dat ik op Internet alleen 20+ bloggers tegen kwam. Alhoewel ik hun berichten met veel plezier las, merkte ik toch overduidelijk dat we in verschillende leeftijdsfase zaten.

Ik ging op zoek naar mede 40+ bloggers en tot mijn verbazing ontdekte ik er veel meer dan ik van te voren verwacht had. Zoveel, dat ik een lijst op mijn blog bijhield van al deze dames. Dames, want op de een of andere manier bloggen er meer dames dan heren.

Toen ik besloot mijn vorige blog op te heffen, besloot ik ook mijn bloglijst niet meer bij te houden. Iets waar ik naderhand enorme spijt van kreeg. Maar, gelukkig vond ik de lijst afgelopen weekend terug. Ik heb de lijst even moeten up-daten, maar hij is weer terug op mijn blog.

Dus, mocht je blog van 40-plussers willen lezen, dan nodig ik je uit om naar mijn 40+ bloggers pagina te gaan. En als jij toevallig een 40+ blogger bent of kent die nog niet op de lijst staat, dan hoor ik het graag.

Veel leesplezier!

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.